AKTIV 55+
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Malebné Lázně Libverda


Malebné Lázně Libverda

LÁZNĚ LIBVERDA, a.s. jsou malebné lázně ležící v podhůří Jizerských hor. Jsou obklopené smíšenými lesy, které spolu s podhorskou polohou (424 m n. m.) udávají její klimatický charakter. Klidné prostředí a blízkost přírody jsou pro odpočinek a relaxaci jako stvořené.

Specializace lázní je udána především vlastnostmi místních minerálních pramenů hydrogenuhličitano-hořečnato-vápe­natého typu se zvýšeným obsahem kyseliny křemičité. Jsou hypotonické a studené. Prů­měrný obsah oxidu uhličitého je 2400 mg/l.

Prameny se využívají k přípravě léčivých kou­pelí a pitným kúrám.

Lázně Libverda léčí pohybový aparát, kardiovaskulární a onkologická onemocnění, diabetes a nemoci neurologické. Mimo léčebného programu nabízí i celou řadu léčebných wellness pobytů, sportovně relaxačních pobytů, víkendových pobytů nebo si můžete zakoupit pouze některou ze široké nabídky procedur.

Ke zpestření svého pobytu můžete využít tenis, venkovní hřiště pro seniory, minigolf, saunu, whirlpool nebo rehabilitační bazén. Milovníci zimních sportů ocení blízkost běžeckých stop a sjezdového areálu Świeradow Zdrój. Součástí lázní je také „Singltrek pod Smrkem“ − síť téměř 80 km stezek pro cyklistické nadšence, jak pro začátečníky, tak také pro zkušené bikery.

Pro své klienty celoročně připravujeme bohatou nabídku akčních pobytů a samozřejmě zajímavých slev. Na vaši návštěvu se těší tým pracovníků LÁZNÍ LIBVERDA, a.s. u stánku 4A16.

 






Více
Závěrečná zpráva

Závěrečná zpráva

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje